Vakbeurs Openbare Ruimte, Klimaat & Mobiliteit 6 febr. 2020

2020 Staat in het teken van de openbare ruimtes. Hierbij is veiligheid een zeer belangrijk item. Om een steentje bij te dragen aan de veiligheid op de openbare ruimtes tijdens het winterseizoen zal de Vakbeurs openbare ruimtes ook ons verwelkomen als standhouden.

En natuurlijk verwelkomen we graag u, om tijdens een gezellige late nieuwjaarsdrink kennis en knowhow met elkaar te delen.

Bezoek ons op stand 5.32

VORBE2020-logo-NL.jpg

De aankomende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 6 februari 2020 in Paleis 1 van Brussels Expo. Met ruim 1.500 bezoekers en 180 exposanten is dit een onmisbaar netwerkevenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

Vakbeurs Openbare Ruimte biedt het perfecte platform om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en de nieuwste producten en diensten van de Belgische markt te ervaren. De beurs onderscheid zich door het grote en allesomvattende aanbod. Gelijktijdig met Vakbeurs Openbare Ruimte vindt ook Vakbeurs Klimaat en de allereerste editie van Vakbeurs Mobiliteit plaats. Een veelzijdige 3-in-1 beurs dus, met alle disciplines onder één dak. De grote verscheidenheid aan leveranciers zorgt ervoor dat u een breed gamma aan producten en sectoren kunt bewonderen. De thema’s zijn: Advies & Beheer, Bestrating, Groen, Klimaat, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Licht, Mobiliteit, Spelen en Straatmeubilair. Als u het hier niet vindt, vindt u het nergens.

Naast de vele standhouders treft u diverse lezingruimtes aan waar u de gehele dag hoogstaande lezingen kunt bijwonen.

Toegang tot de vakbeurs is gratis. Net als alle lezingen en koffie, thee en fris.

Openingstijden zijn van 09.00 tot 17.00 uur.