Lancering van de nieuwe zoutstrooier op RDD 2019.

Tijdens de ReinigingsDemoDagen RDD) lanceren we de nieuwe zoutstrooier. Wil je deze lancering niet missen? Meld aan en we verwelkomen je graag met onze primeur.

IMG_3405.jpg

De ReinigingsDemoDagen (RDD) staan weer voor de deur. De RDD worden gehouden op 5 en 6 juni op het terrein van het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soest. De RDD is dé toonaangevende vakbeurs voor de afval- en reinigingssector. Deze 9e editie telt maar liefst 88 exposanten.

Programma 2019
Het buitenevent geeft weer een compleet overzicht van de markt van reinigingsvoertuigen en aanverwante producten: van inzamelvoertuig tot veegmachine en van winterdienst tot afvalcontainers. Ook dit jaar is onder de exposanten veel aandacht voor alternatieve brandstoffen en de transitie naar zero-emissie vervoer.

Bent u benieuwd naar noviteiten, trends en ontwikkelingen in de afval- en reinigingssector? En wilt u de laatste technologieën en producten zien en ervaren? Bezoek dan de ReinigingsDemoDagen op onze spectaculaire nieuwe locatie op het terrein van het Nationaal Militair Museum in Soest.

E-ticket
Toegang is gratis op vertoon van uw E-ticket. Deze ontvangt u na uw registratie op de RDD website.