Zoutstrooiers

 
 
IMG_0385.jpg

Vrachtwagen strooier

Afbeelding1.jpg

De SPRINGER ASE 400 is een vrachtwagenstrooier die vooral toegespitst is op het ecologisch gebruik van zout in combinatie met pekel op de wegen.

Door een eenvoudige bediening kan je het bevochtigen van het droogzout met pekel variabel instellen. De dosering kan ingesteld worden van 100% droogzout naar het gebruik van 70% pekel op het droogzout. Door het bevochtigen van zout met pekel op de strooischijf krijgt men een snellere inwerking heeft men een lange nawerking.

Door het bevochtigen van het droogzout ontstaat er geen verwaaiing tijdens en na het strooien en heeft men  een maximaal  rendement van het strooizout.

De extra grote pekeltank van 3000L zorgt er voor dat een volledige route aan een hogere pekel dosering uitgereden kan worden en de rendabiliteit van de route verhoogt.Wintec WTS 1000 strooier

De tractor strooiers zijn specifiek ontwikkeld voor het strooien van de oppervlaktes waar de wendbaarheid van het voertuig van groot belang is. Daarom is dit de ultieme zoutstrooier voor woonwijken en parkeerplaatsen, laadkades. Het gebruik van pekel in combinatie met droogzout zorgt voor een groot rendement van het gebruikte zout, minder verwaaiing en de mogelijkheid om een groter areaal te behandelen met dezelfde hoeveelheid zout waarbij het dooi effect niet vermindert. De strooiers zijn snelheidsvolgend hierdoor is het correct doseren op volledig het oppervlak zeer correct uitgevoerd.

wts prospect.jpg

wintec wts 300 strooier

De Wintec WTS 300 is speciaal ontwikkeld voor het strooien van fietspaden. Deze compacte strooier heeft een machinebreedte van 140cm met een volume van 300l zout en 200l pekel en heeft een strooibreedte 1.5 tot 6m. Er is de mogelijkheid tot uitbreiding tot 100%pekel over de sproeibalk