Goed voorbereid de winter door

Sinds enkele jaren ervaren we in België steeds meer wispelturige winters met sneeuwval. Beelden van files en ongevallen op besneeuwde wegen of gladde parkings of opritten zijn u allang niet meer onbekend. Toch kan het anders dankzij een goede voorbereiding.

Hoe kan WINTERDIENST.be u helpen?

WINTERDIENST.be biedt u een unieke totaaloplossing van verkoop, verhuren van machines, gepaste opleidingen tot de mogelijkheid tot het uitvoeren van de gladheidsbestrijding.

Sneeuw ruimen en strooien

IMG-20190201-WA0019.jpg

Heeft u zelf een wegen of bedrijfssites, maar beschikt u niet over het geschikte materiaal en/ of personeel, dan kan u beroep doen op het uitvoerend team van WINTERDIENST.be. Binnen het team heeft WINTERDIENST.be een gladheidscoördinator . Deze maakt voortdurend inschatting omtrent de verwachte gladheid en de noodzaak van strooien. De coördinator stuurt van met behulp van weer monitoren en een efficiënt gladheidsbestrijdingsplan het WINTERDIENST.be team aan. Dit team bestaat uit verschillende vrachtwagens en tractoren met de nodige machines en dooimiddelen.

Slaapt u in de winter graag op beide oren en wilt u de gladheidsbestrijding uitbesteden aan een ervaren team. Maak dan nu ook gebruik van onze automatische dienstverlening, waarbij u ons niet langer hoeft te contacteren. Onze strooidienst komt ter plaatse zodra het noodzakelijk is.

Contacteer ons nu om gebruik te maken van onze dienstverlening!