Goed voorbereid de winter door

Fotolia_28515453_XS.jpg

Sinds enkele jaren ervaren we in België steeds strengere winters met frequente sneeuwval. Beelden van files en ongevallen op gladde wegen of ondergesneeuwde parkings of opritten zijn u allang niet meer onbekend. Toch kan het anders dankzij een goede voorbereiding.

Laat vooraf een aangepast strooiplan opmaken, zodat het ruimen snel en efficiënt verloopt. Verder opteert u best voor een bedrijf dat het strooien combineert met ruimen. Daarmee beperkt u namelijk de economische en ecologische impact, aangezien een minimum aan strooizout wordt verbruikt. 

Hoe kan WINTERDIENST.be u helpen?

WINTERDIENST.be biedt u een unieke totaaloplossing van strooiplan, preventief strooien en een combinatie van ruimen met strooien.

Strooiplan

jelgerandtanja-0020-lq.jpg

WINTERDIENST.be heeft als één van weinigen in België een gecertificeerd expert in het opmaken van strooiplannen. Wij komen vooraf ter plaatse om strooiplan op maat op te stellen voor uw eigendom. Daarbij wordt zowel een routeplan voor de sneeuwruimer als een schatting van het benodigde zout berekend. Dankzij deze aanpak wordt aanzienlijk minder zout gebruikt, wat voor u een financieel voordeel biedt en het milieu minder belast.

Wij raden dit ten zeerste aan voor grotere oppervlaktes zoals parkeerruimtes en industriële terreinen.

Contacteer ons nu om uw strooiplan op te stellen!

 

Preventief strooien

use_2.jpg

WINTERDIENST.be heeft een permanente weermonitor. Wij maken een voortdurende inschatting omtrent de noodzaak van strooien. Maak nu ook gebruik van onze automatische dienstverlening, waarbij u ons niet langer hoeft te contacteren. Onze strooidienst komt ter plaatse zodra het noodzakelijk is.

Contacteer ons nu om gebruik te maken van onze automatische dienstverlening! 

 

Sneeuw ruimen en strooien

us@jelgerandtanja.com

WINTERDIENST.be biedt een combinatie van ruimen en strooien. De aanwezige sneeuw wordt geruimd door middel van een sneeuwploeg, waarna een nieuwe laag strooizout wordt aangebracht. Omdat resterende sneeuwlaag geminimaliseerd is, is aanzienlijk minder zout vereist dan bij conventioneel strooien. Bovendien zijn wij gecertificeerd Specifieke Deskundigheid Winterdienst, zodat wij een accurate inschatting van de benodigde hoeveelheid zout voor uw eigendom. Kortom, met WINTERDIENST.be boekt u talrijke voordelen.

Contacteer ons nu om gebruik te maken van onze ruim- en strooidienst! 

 

Verkoop van sneeuwmateriaal

us@jelgerandtanja.com

WINTERDIENST.be biedt een ruime selectie aan sneeuwmaterialen aan die u de winter door helpen. Bovendien zijn we de officiële importeur (regio België, Nederland en Frankrijk) van Wintec sneeuwmateriaal.

Contacteer ons voor uw volgende aankoop!